No comments yet

Violinista NEMANJA RADULOVIĆ sa svojim ansamblom DOUBLE SENS nastupiće u petak 28. juna u Sinagogi!

Muzička omladina Novog Sada ekskluzivno i s velikim zadovoljstvom najavljuje dolazak proslavljenog violiniste na kojeg smo dugo i s nestrpljenjem čekali da ponovo zasvira u našem gradu.
Violinista NEMANJA RADULOVIĆ sa svojim ansamblom DOUBLE SENS nastupiće u petak 28. juna u Sinagogi!
Na programu: Bach, Vivaldi, Dvořák, Brahms, Šostakovič
Ulaznice za koncert će biti puštene u prodaju od ponedeljka, 10. juna u prostorijama MONS-a (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h i ON-LINE na www.muzickaomladina.org


Nemanja Radulović je jedan od onih naših umetnika, koji već dugi niz godina živi u inostranstvu, a koji nas svojom umetnošću na najbolji mogući način predstavlja u svetu. O tome svedoče činjenice da godišnje održi skoro 200 koncerata u najprestižnijim dvoranama sveta i na čuvenim festivalima i da sarađuje s najboljim orkestrima, dirigentima i umetnicima današnjice. Nemanja danas ima ogroman broj fanova po čitavom svetu, verovatno i zbog toga što svoje programe uvek voli da začini zanimljivim obradama bugarskih i makedonskih tradicionalnih pesama i po kojim rok hitom. Ovog neopisivo talentovanog muzičara, istinskog virtuoza na violini, zbog prepoznatljivog modnog stila – gothic, ali i snažne energije na sceni, strani mediji vrlo često nazivaju „pankerom među klasičarima“. Ono što je ipak presudno kod Nemanje jeste njegova, ne samo vrhunska, već i iskrena interpetacija, kao i neposredan i topao odnos s publikom.
Novi Sad ga je čuo poslednji put 2013. godine. I zato, obezbedite na vreme karte za koncert koji ste dugo s razlogom priželjkivali!
Cene ulaznica su: 1500,00 dinara parter sa strane i 1.800,00 dinara parter sredina.

Comments are closed.