No comments yet

Večeras -31.12 – od 20,00 časova koncert LA VIE EN ROSE i neprolazne melodije Edit Pjaf, Mišela Legrana i Žaka Brela.

Mirtil & Vojvođanski simfonijski orkestar
Dirigent: Džijan Emin

Program ćemo emitovati na linku: https://youtu.be/grM_v6KAvlA

U moru on-line dešavanja na društvenim mrežama, a povodom predstojećeg dočeka Nove godine, odlučili smo se da večeras emitujemo snimak Novogodišnjeg gala koncerta, koji je održan 22. decembra prošle godine, a koji smo realizovali zajedno s našim dugogodišnjim partnerom, Vojvođanskim simfonijskim orkestrom.
Jer tu je prisutna i naša publika, zbog koje i postojimo i neprestano se trudimo da ne zaboravljajući vrednosti tradicije, ali ni aktuelnosti vremena u kojem živimo, kvalitetom programa i izborom vrhunskih solista i ansambala, domaće i svetske scene budemo jedinstveni. I da nikada ne prestanemo da pokušavamo da budemo još bolji i da učimo.

Godine koju ispraćamo dala nam je brojne lekcije. Naučila nas je da u neprilikama uvek ima i nečeg pozitivnog, pa nam je tako boravak i u virtuelnom okruženju omogućio da dopremo do novih pratilaca, koji će verujemo postati i naša stalna publika.
Ali na kraju možda ono najvažnije – da ne čekamo da nešto izgubimo da bismo ga tek onda duboko poštovali, već da u svakom trenutku cenimo i slavimo:  Muziku i Život.

Comments are closed.