No comments yet

Počela prodaja ulaznica za Novosadsko muzičko leto 2015

Letnji ciklus koncerata u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, počinje u subotu 25. jula koncertom violiniste Stefana Milenkovića i lautiste Edina Karamazova. Manifestacija će biti zatvorena koncertom mađarskog kamernog orkestra »Anima Musicae« sa našom pijanistkinjom Ritom Kinkom u petak 4. septembra.
Ljubitelje dobre i kvalitetne muzike tokom nešto više od mesec dana očekuje raznovrstan program u izvođenju čuvenih ansambala i umetnika iz Srbije, bivših jugoslovenskih republika i Mađarske. Bogat izbor muzičkih sadržaja kretaće se od koncerata klasične, preko etno, džez, do pop muzike. Pored već pomenutih umetnika, ovogodišnje Novosadsko muzičko leto obeležiće i nastupi Masima Savića i Matije Dedića, grupe Ođila, gitariste Miroslava Tadića i Novosadskog big benda. Predviđeno je da se gotovo svi programi održe u vrtu Srednjoškolskog doma u Nikolajevskoj ulici, dok će u slučaju lošeg vremena koncerti biti izmešteni u Sinagogu.

Informacije i prodaja ulaznica u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/2, tel.021 452 344), radnim danima od 8 do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja.
ON LINE rezervacije i kupovina karata na : www.muzickaomladina.org

Comments are closed.