No comments yet

Počela prodaja karata za nastup Klape „Cambi“ iz Splita 16. decembra i Novogodišnji koncert Novosadskog big benda 28. decembra u Sinagogi!

Klapa Cambi iz Splita priznato je ime u svetu klapske muzike. O tome svedoče njihov dugogodišnji i kvalitetan rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i šire, kao i značajan broj nagrada i najviših priznanja na međunarodnim takmičenjima i, ne manje važno, sjajan prijem kod publike.
Samo u tekućoj i prethodnoj godini Klapa Cambi je zabeležila značajne nastupe među kojima su: koncert pred oko 10.000 ljudi koji su ispunili Peristil i obližnje ulice, nastup na Tvrđavi Sv. Mihovil u Šibeniku, tradicionalni koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, zatim prednovogodišnji koncert u Dvorani hotela „Royal“ u Opatiji, kao i koncert u dvorani SC Gripe u Splitu, koja je posle 10 godina rasprodata i to upravo za njihov nastup.
Trenutno je u pripremi njihov novi album sa obradama najvećih svetskih hitova, koji je najavljen nedavno snimljenim muzičkim spotom sa čuvenom pesmom grupe Quenn – „Show must go on“.

***
Na Novogodišnjem koncertu Novosadskog big benda slušaćemo muziku s velikih brodvejskih scena i iz čuvenih filmova Evita, Čikago, Kabare, Jadnici, Moje pesme moji snovi, Lepotice i zver, Kraljevi Mamba, Misija…

Gosti na programu:
Jelena Gavrilović, glumica
Bojana Stamenov, Nevena Reljin i Dušan Svilar, vokalni solisti

Dirigent: Fedor Vrtačnik

Prodaja ulaznica za koncerte u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/III), radnim danima od 8 do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja.
On-line rezervacije i kupovina karata na: www.muzickaomladina.org

Cene karata:
Klapa „Cambi“: 800,00 dinara parter sa strane i 1.000,00 dinara parter sredina i galerija
Novosadski big bend: 700,00 dinara

Comments are closed.