No comments yet

Odrastanje uz umetnost – beba u galeriji

Koncerti za bebe

Galerija Matice srpske u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada, a zahvaljujući podršci Fondacije „Novi Sad 2021” kroz program Publika u fokusu, u subotu 6. oktobra 2018. godine priređuje prvi u nizu koncerta za bebe i njihove roditelje, koji će se nastaviti svake prve subote u mesecu.
U dva termina, u 11.00 i u 12.30 sati, Orkestar Beogradske filharmonije na čelu sa dirigentom Aleksandrom Kojićem će izvesti specijalno za bebe uzrasta do 2 godine tridesetominutnu Simfoniju uspavanki. Tako će filharmoničari uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, aranžirane za orkestar.
Budući da je broj mesta ograničen, a prvi termin od 11,00 časova već POPUNJEN, mame i tate, bake i deke požurite i prijavite na program od 12.30 časova putem elektronske adrese: [email protected], a potom preuzmite besplatnu ulaznicu u Muzejskoj prodavnici od utorka do petka od 10.00 do 20.00 sati.

Pored koncerata za bebe, prostor Galerije je zahvaljujući podršci Vojvođanske banke prilagođen potrebama majki sa bebama – na raspolaganju su fotelja za dojenje, povijalica za bebe, igračke u Dečjoj sobi kao i suveniri za bebe u Muzejskoj prodavnici. Svakog utorka ulaz u Galeriju Matice srpske je za roditelje sa bebama slobodan, a najmlađima je omogućeno puženje, igranje, plakanje, smejanje i uživanje u umetnosti.

Za više informacija o programu možete se obratiti Miroslavi Žarkov na telefon 021 4899 017.

Comments are closed.