No comments yet

Od danas u prodaji karte za KONCERT ZA DVA HIBRIDNA KLAVIRA u izvođenju LP DUA

Poslednji put su nastupili u Novom Sadu pre 12 godina! Na najavljenom koncertu u petak, 11. oktobra 2019, u Sinagogi izvešće njihovu autorsku muziku s novog albuma „Duality“ u izdanju Universal Music Group.
LP Duo koji čine Sonja Lončar & Andrija Pavlović je jedinstvena pojava na domaćoj muzičkoj sceni. “Elegancija klasike, sloboda džeza i snaga rokenrola su sinonimi za njihovu muziku”. (Carnegi Hall, Njujork 2014)
Ovaj Duo je proglašen za jedan od najboljih svetskih klavirskih dua na najvećem svetskom takmičenju u Majamiju! (Miami Dranoff Two Piano Competition, 2008)

Koncert počinje u 20,00 časova.
Ulaznice se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h i On-line na: www.muzickaomladina.org
Cena karata: 700,00 dinara parter sredina i 500,00 dinara parter sa strane
*Student, đaci i penzioneri imaju popust 50% na redovne cene ulaznica


Sonja Lončar i Andrija Pavlović (LP Duo) su višestruko nagrađivani pijanisti, kompozitori i inovatori na polju savremene i elektronske muzike. Nastupali su širom sveta u koncertnim dvoranama poput Karnegi hola u Njujorku, Centra „Kenedi“ u Vašingtonu, NUS u Singapuru, Danske kraljevske opere, Teatra u Kopenhagenu i mnogim drugim. Jedni su od pokretača međunarodnog, umetničko-naučnog projekta ,,Kvantna muzika”. Izumitelji su novog zvuka hibridnog klavira koji spaja akustične klavire s elektronikom. Komponuju muziku za pozorište, TV, film, a u okviru alter ega LP Elektro, stvaraju potpuno novu, retro-elektronsku muziku. Poslednji put su nastupili u Novom Sadu pre 12 godina! Na najavljenom koncertu izvešće njihovu autorsku muziku s novog albuma ,,Duality“, u izdanju Universal Music Group.
www.lpduo.com

Comments are closed.