No comments yet

Od danas u prodaji karte za koncert FADOLINKA Maje Milinković

Da li ste nekada slušali kombinaciju fado muzike i sevdalinke?
U umetnosti jedinstvene Maje Milinković – vokalne interpretatorke i kompozitorke, koja živi i stvara na relaciji Lisabon–Sarajevo povezuju se dve zemlje i dve muzičke tradicije. Njena baršunasta i upečatljiva boja glasa dopire pravo do srca slušalaca.
Peti studijski album pod nazivom Fadolinka Maje Milinković, izašao je u maju 2019. godine u Portugalu, a u junu i u Bosni i Hercegovini. Reč je upravo o neobičnom i zanimljivom spoju fada i sevdalinke. Nakon Portugala i Bosne i Hercegovine, gde je oduševio brojnu publiku i naišao na sjajne muzičke kritike, album će prvi put čuti i publika u Srbiji, u Novom Sadu, 8. februara u Sinagogi sa početkom u 20,00 časova.
Majina muzika posebno prija ljubiteljima istinskih, univerzalnih vrednosti, koje nikada ne stare, a jedinstvena i emotivna interpretacija, kao i snaga, toplina i lepota glasa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Prodaja ulaznica u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja. On-line rezervacije i prodaja karata na: http://online.muzickaomladina.org/karte//#/login. Cene karata: 800,00 dinara parter sa strane i 1.000,00 dinara parter sredina i galerija.

Comments are closed.