No comments yet

Koncert LP Dua 13. novembra. Ulaznice od danas u prodaji!

Nakon fantastične koncertne turneje po regionu, kao i u Francuskoj, Austriji, Japanu i Južnoj Koreji, s albumom ,,Duality”, Sonja Lončar i Andrija Pavlović s velikim zadovoljstvom, nakon dve godine, ponovo u novosadskoj Sinagogi.
LP Duo, izvodiće neke od najnovijih autorskih kompozicija za dva klavira i sintisajzere, koje su Sonja i Andrija komponovali u proteklom periodu izolacije. Novosadska publika će takođe imati specijal-nu priliku da premijerno čuje i neka od dela s najnovijeg albuma ,,LP Duo plays Božičević”, koji izlazi svega nekoliko dana nakon koncerta, 19. novembra. Ovaj album s kompletnim delima za dva klavira kompozitora Ivana Božičevića je plod višegodišnje saradnje i prvi u novoj seriji naziva ,,LP Duo plays…” koju su Sonja i Andrija pokrenuli s idejom da pored svojih autorskih kompozicija izvode i snimaju i dela značajnih domaćih i stranih kompozitora.

Posetioci koncerta imaće jedinstvenu priliku da nabave kompletnu diskografiju LP Dua po promotivnim cenama.

Ulaznice se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h.  On-line rezervacije na: www.muzickaomladina.org
Cena karata: 1000,00 dinara parter sredina i galerija i 800,00 dinara parter sa strane
Studenti, đaci i penzioneri imaju popust 50% na redovne cene

*Kapacitet mesta je ograničen, zbog poštovanja epidemioloških mera.

Comments are closed.