LP Duo – Koncert za dva hibridna klavira – OTKAZANO!

Detalji događaja

  • subota | 25.05.2019.
  • 20:30 - 22:00
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/ 452-344

IZ TEHNIČKIH RAZLOGA KONCERT SE OTKAZUJE I ODLAŽE ZA JESENJU KONCERTNU SEZONU.

NOVI TERMIN KONCERTA ĆE BITI BLAGOVREMENO ISTAKNUT.

LP Duo
Sonja Lončar i Andrija Pavlović
Elegancija klasike, sloboda džeza i snaga rokenrola su sinonimi za njihovu muziku!
Jedan od najboljih svetskih klavirskih dua na najvećem svetskom takmičenju u Majamiju! (Miami Dranoff Two Piano Competition, 2008).

Prodaja ulaznica za koncert u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel.021/452-344) radnim danima od 8h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja programa. On-line rezervacije i kupovina ulaznica: www.muzickaomladina.org

Cene karata: 1.000,00 dinara –  parter sredina i galerija i 900,00 dinara –  parter sa strane

Sonja Lončar i Andrija Pavlović (LP Duo) su višestruko nagrađivani pijanisti, kompozitori i inovatori na polju savremene i elektronske muzike. Nastupali su širom sveta u koncertnim dvoranama poput Karnegi hola u Njujorku, Centra „Kenedi“ u Vašingtonu, NUS u Singapuru, Danske kraljevske opere i teatra u Kopenhagenu i mnogim drugim. Jedni su od pokretača međunarodnog, umetničko-naučnog projekta ,,Kvantna muzika”. Izumitelji su novog zvuka hibridnog klavira koji spaja akustične klavire s elektronikom. Komponuju muziku za pozorište, TV, film a u okviru alter ega LP Elektro, stvaraju potpuno novu, retro-elektronsku muziku.
www.lpduo.com