Lena Kovačević – sasvim posebno akustično veče

Detalji događaja

  • уторак | 08.03.2022.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/452-344

Nastupom u Novom Sadu, Lena Kovačević počinje prolećnu turneju po Srbiji i regionu. Najavljeni koncert biće muzičko putovanje, na koje će Lena povesti publiku sa svojim muzičarima i to kroz studijske albume i singlove, kao i muziku iz filma „Nije loše biti čovek“, koju je pisao Momčilo Bajagić. Neke od pesama kao što su „Caffe“, „Dubine“, „Samo da mi je“ i „Leto“, biće izvedene u novim aranžmanima, specijalno napravljenim baš za ovu prilku.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 9h do 13h, kao i na dan koncerta u holu Sinagoge od 18h do početka programa.
On-line rezervacije na: http://online.muzickaomladina.org/karte//#/login
Cena karte: 1.200,00 dinara

Lena Kovačević je kreativni ambasador nacionalne platforme Serbia Creates/Srbija Stvara, s kojom sarađuje na posebnim i inovativnim koncertnim i muzičkim projektima.
Predstavljala je Srbiju na Dubai Expo 2021, s dva uspešna nastupa, a njen glas i pesme mogu se čuti širom sveta, od Holandije, Belgije, Nemačke, Grčke, Italije, Kipra do Amerike, Afrike i Turske. Lena je i deo međunarodne produkcijske kuće „Pasion Turca.”