IVAN BOSILJČIĆ – O T K A Z A N O !

Detalji događaja

  • уторак | 17.11.2020.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/452-344

U skladu s NAREDBAMA  ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA NOVOG SADA, koncert IVANA BOSILJČIĆA u Novom Sadu se  u planiranom i najavljenom terminu OTKAZUJE i odlaže za sigurnija, srećnija i zdravija vremena.

Svi posetioci koji su kupili karte za koncert mogu vratiti ulaznice u Muzičku omladinu Novog Sada (Katolička porta 2) radnima danima od 8h do 14h i refundirati novac.

Hvala na razumevanju.

Ove pozorišne jeseni Ivan Bosiljčić predstavlja svoj novi program pod nazivom NAŠE VEČE.
Već duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, Ivan s velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđen na našim prostorima. Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Ivanove nastupe, kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja,Podgorice, kao i u bezmalo svim gradovima Srbije i regiona, ali i u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Prodaja ulaznica on-line na linku: www.muzickaomladina.org
kao i lično u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel.021/452-344), radnim danima od 8h do 14h.
Cena karte: 1.400,00 dinara

,,Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika. S nestrpljenjem ću na našem sledećem susretu govoriti poeziju koju više nego ikada osećam, i Jesenjina i Simonova, Okudžavu, Bodlera, Rakića, Dedića uz muziku koja parira snazi književnih velikana“, kaže Ivan čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim tv ekranima.