VEČE ITALIJANSKE MUZIKE

Detalji događaja

  • уторак | 14.02.2017.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Novi Sad, Jevrejska 9
  • 021/452 344

ALEKSANDAR DUJIN ORCHESTRA & TANJA SENIĆ

Muzički projekat Aleksandra Dujina „MULTIKULTURALNA EDUKACIJA KROZ MUZIKU“ koji je realizovan u periodu od 2008. do 2014. godine sadržao je različite muzičke koncepte, a neki od njih su bili Drvena bajka, Francuska šansona, Italijanska kancona, Vojvođanske impresije, Ponekad u osam (odabrani šlageri jugoslovenske muzičke scene) i Latino Moments.
Na najavljenom programu „Veče italijanske muzike“, publika će imati prilike da uživa u čuvenim kanconama, ali i nekim manje poznatim, a neopravdano zapostavljenim italijanskim pesmama, koje je Dujin u novim aranžmanima, specijalno pisanim baš za ovu prilku, vešto uklopio u jednu harmoničnu muzičku celinu.
Inače čitava ideja koncerta nastala je iz želje da se predstave i vredne, ali manje popularne kompozicije koje su izvedene na jednom od najvećih serijala evropskih muzičkih festivala – San Remo. Neke od pesama koje će Novosađani čuti 14. februara Quando Dico Che Ti Amo, Almeno Tu Nell’ Universo, Quando, Quando, Quando, I Say I’stocca’, Caruso…..

*Prodaja ulaznica i informacije o koncertu u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/III), radnim danima od 8,00 do 14,00 časova, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja programa.
On line rezervacije na: www.muzickaomladina.org
Cena karte: 500,00 dinara