Klapa „CAMBI“ iz Splita

Detalji događaja

  • subota | 16.12.2017.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/ 452-344

Ulaznice za koncert prodaju se u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel 021/452-344) radnim danima od 8 do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja.
On-Line rezervacije i prodaja karata na: www.muzickaomladina.org
Cene ulaznica:
1.000,00 dinara parter sredina i centralna GALERIJA
800,00 dinara parter sa strane

Klapa Cambi iz Splita priznato je ime u svetu klapske muzike. O tome svedoče njihov dugogodišnji i kvalitetan rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i šire, kao i značajan broj nagrada i najviših priznanja na međunarodnim takmičenjima i, ne manje važno, sjajan prijem kod publike.
klapa cambi 2 manja web
Samo u tekućoj i prethodnoj godini Klapa Cambi je zabeležila značajne nastupe među kojima su: koncert pred oko 10.000 ljudi koji su ispunili Peristil i obližnje ulice, nastup na Tvrđavi Sv. Mihovil u Šibeniku, tradicionalni koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, zatim prednovogodišnji koncert u Dvorani hotela „Royal“ u Opatiji, kao i koncert u dvorani SC Gripe u Splitu, koja je posle 10 godina rasprodata i to upravo za njihov nastup. U junu ove godine Klapa Cambi je održala samostalan koncert u u zagrebačkoj Šalati.

Trenutno je u pripremi njihov novi album sa obradama najvećih svetskih hitova, koji je najavljen nedavno snimljenim muzičkim spotom sa čuvenom pesmom grupe Quenn – „Show must go on“.

Klapa Cambi je potpisala ugovor sa jednom od najtraženijih i najboljih agencija za promociju na svetskoj muzičkoj sceni iz Nemačke.