No comments yet

MONS dobitnik Oktobarske nagrade Grada Novog Sada

Danas, 17. oktobra 2016. godine na Svečanoj sednici Skupštine Grada Novog Sada pod tačkom 6. Muzičkoj omladini Novog Sada sa 68 glasova odbornika dodeljena je Oktobarska nagrada Grada Novog Sada za 2016. godinu.

Ponosni smo jer smo stali u red istaknutih institucija, ustanova, organizacja i pojedinaca kojima je pripalo ovo značajno priznanje, a istovremeno ovu nagradu primamo s velikom odgovornošćom da u vremenu koje je pred nama budemo i dalje tako kreativni i vredni.

Hvala Muzičkoj školi „Isidor Bajić“ na inicijativi da MONS-u pripadne Oktobarska nagrada i svima koji su je potom i podržali: Srpskom narodnom pozorištu, Beogradskoj filharmoniji, Akademiji umetnosti u Novom Sadu, Zadužbini Ilije M. Kolarca, Novosadskom pozorištu – Újvidéki Színház, Vojvođanskom simfonijskom orkestru, Sterijinom pozorju, Galeriji Matice srpske, Jevrejskoj opštini u Novom Sadu, Pozorištu mladh, Turističkoj organizaciji grada Novog Sada, Ateljeu 61 i STRADI Novi Sad.

Ova nagrada je i nagrada svim našim prijateljima, saradnicima i pre svega našoj publici bez koje sve ono što radimo ne bi imalo smisla.

Comments are closed.