Stefan Milenković & Rohan de Silva – RASPRODATO!!!

Detalji događaja

  • petak | 23.11.2018.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/ 452-344

Program: J. Brahms

Stefan Milenković. Mijenik naše publike. Jedan je od najvećih talenata s ovih prostora koji poseduje „lepotu zvuka Davida Ojstraha, čistotu i logiku fraze Henrika Šeringa, virtuozitet Jaše Hajfeca, ljubav prema muzici Jehudija Menjuhina i temperament i radost Jicaka Perlmana“. Svima je poznata priča o „čudu od deteta“, Stefanu Milenkoviću, s karijerom započetom u petoj godini kada je prvi put nastupio s orkestrom. Jedan od retkih jubileja zabeležio je već u 16. godini, odsviravši u Meksiku svoj hiljaditi koncert. Dobitnik je najviših priznanja na najvećim svetskim takmičenjima. Bogata karijera ovog umetnika vodi ga na najprestižnije scene i festivale širom sveta.

Na najavaljenom koncertu u novosadskoj Sinagogi Stefan Milenković će svirati sa sjajnim pijanistom iz Šri Lanke, Rohanom de Silvom koji je u svojoj raskošnoj karijeri zabeležio nastupe s najčuvenijim violinistima sveta, između ostalih Jicakom Perlmanom, Vadimom Repinom, Džošua Belom. Na repertoaru njihovog koncerta u Novom Sadu su violinske sonate Johanesa Bramsa.

KONCERT JE RASPRODAT !!!!

Karte su u prodaji od 10. septembra u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344) radnim danima od 8h do 14h i on line na: www.muzickaomladina.org. Cene ulaznica: 1.200 dinara parter sa strane i 1.500 dinara parter sredina i galerija.

Rezervacije karata isključivo on line na: www.muzickaomladina.org