Nemanja Radulović & Orkestar Double Sens – RASPRODATO!

Detalji događaja

  • petak | 28.06.2019.
  • 21:00 - 22:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/ 452-344

Na programu: Bach, Vivaldi, Dvořák, Brahms, Šostakovič
Ulaznice za koncert će biti puštene u prodaju od ponedeljka, 10. juna u prostorijama MONS-a (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h i ON-LINE na:www.muzickaomladina.org

KONCERT JE RASPRODAT !
***
Nemanja Radulović je jedan od onih naših umetnika, koji već dugi niz godina živi u inostranstvu, a koji nas svojom umetnošću na najbolji mogući način predstavlja u svetu. O tome svedoče činjenice da godišnje održi skoro 200 koncerata u najprestižnijim dvoranama sveta i na čuvenim festivalima i da sarađuje s najboljim orkestrima, dirigentima i umetnicima današnjice. Nemanja danas ima ogroman broj fanova po čitavom svetu, verovatno i zbog toga što svoje programe uvek voli da začini zanimljivim obradama bugarskih i makedonskih tradicionalnih pesama i po kojim rok hitom. Ovog neopisivo talentovanog muzičara, istinskog virtuoza na violini, zbog prepoznatljivog modnog stila – gothic, ali i snažne energije na sceni, strani mediji vrlo često nazivaju „pankerom među klasičarima“. Ono što je ipak presudno kod Nemanje jeste njegova, ne samo vrhunska, već i iskrena interpetacija, kao i neposredan i topao odnos s publikom.
Novi Sad ga je čuo poslednji put 2013. godine. I zato, obezbedite na vreme karte za koncert koji ste dugo s razlogom priželjkivali!
Cene ulaznica su: 1500,00 dinara parter sa strane i 1.800,00 dinara parter sredina.