Koncert grupe „The Quarantinos“

Detalji događaja

  • četvrtak | 23.06.2022.
  • 21:00 - 22:30
  • Plato na Trgu galerija, Novi Sad
  • 021/ 452-344

Otvaranje manifestacije Leto na Trgu galerija

Ko su članovi „The Quarantions-a“:
Milan Sekulić – bubanj i vokal, Oskar Bera – bas, Igor Dunđerski – gitara i vokal, Željana Marčeta – vokal, Tamara Bilinac – vokal, Jovan Ćirić – truba, Bojan Cvetinov – saksofon

Vokalno-instrumentalni sastav iz Zrenjanina „Quarantinos“ odvešće publiku na muzičko putovanje kroz najbolje numere iz ostvarenja slavnog Kventina Tarantina. Nastup benda biće upotpunjen specijalnim kostimima i rekvizitima učesnika, kao i projekcijama scena iz legendarnih filmova u kojima su glumili Džon Travolta, Uma Turman, Samjuel El Džekson, Majkl Medsen i brojni drugi čuveni glumci.

Dođite da zajedno doživimo jednu pravu i nezaboravnu filmsku avanturu!
Ulaz je slobodan.

***
Leto na Trgu galerija u organizaciji Galerije Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića, započinje ove godine novu deceniju druženja s novosadskom publikom. Događaji koji se organizuju u okviru ove manifestacije doprinose pretvaranju Trga galerije u prepoznatljivu kulturnu tačku grada. Kao i do sada, pažljivo osmišljen program, obuhvatiće u 2022. godini koncerte, predavanja, izložbe… kako bi se različitim umetničkim formama našoj publici predstavila svetska i nacionalna kulturna baština, ali će biti obogaćen i novim osvrtima na veze između novosadskih i evropskih umetničkih tokova.

Programi Leta na Trgu galerija održavaće se svakog četvrtka u 21 sat od 23. juna do 25. avgusta.