Johnny Midnight Trio

Detalji događaja

  • utorak | 02.07.2024.
  • 21:00 - 22:30
  • Dvorište OTP banke, Trg slobode 5. Ulaz preko puta parkinga kod SNP-a
  • 021/452-344

Novosadsko muzičko leto 2024.
„Po sećanju“
Nikola Đuričko, vokal i gitara
Aleksandar Panić, bas
Srđan Milenković, bubnjevi

Prodaja ulaznica za koncert u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 9h do 14h, kao i od 19h do 21h, na dan koncerta, na mestu održavanja.
Cena ulaznice: 1.500 dinara

Džoni midnajt trio je osnovan u jednom studiju u Los Anđelesu, krajem novembra 2021. Ono što je počelo kao spontana razmena muzičkih ideja, kroz kreativna i opuštena druženja trojice prijatelja, našeg proslavljenog glumca Nikole (Džonija) Đurička, u bendu vokala i gitariste, basiste Aleksandra (Meksika) Panića i bubnjara Srđana Milenkovića preraslo je, postepeno, u ozbiljnu priču.
Džoni midnajt trio, danas je formiran bend koji je krajem 2022. godine napravio i svoj prvi album pod nazivom ,,Po sećanju”. Na njemu se nalazi 11 pesama, od kojih su dve autorske, a devet obrade domaćih rok sastava i izvođača, s prostora Jugoslavije, među kojima su Riblja čorba, KUD Idijoti, EKV, Dado Topić.
Sve obrade, članovi benda su uradili i snimili, kako stoji i u samom nazivu ovog prvenca, „po sećanju“. Album je uživo snimljen u Los Anđelesu u produkciji Majkla Patersona.
U recenziji albuma, novinar i rok kritičar Petar Janjatović, između ostalog navodi da svaka numera  ima svoju priču, kao i da su muzičari „dali viđenje starih nota s jakim ličnim pečatom.“