Frano Lasić & Klapa Smrika

Detalji događaja

  • недеља | 15.12.2019.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/ 452-344

Čuveni hrvatski glumac i pevač prirediće Novosađanima nezaboravno muzičko veče s dobro poznatim, ali retko izvođenim pesmama, onima, kako je to sam Frano Lasić rekao, „uz koje smo odrastali“.
Kako je ovaj umetnik rođen 1954. godine, koncert će početi s hitovima iz tih godina i postepeno voditi slušaoce do muzike današnjih dana. „Tokom koncerta osetićete šta je pravi vremeplov. Putovaćete kroz vreme i vratiti se u neke prošle lepe i bezbrižne dane, uz muziku tog vremena“, objašnjava Frano, dodajući da će na koncertu biti izvedeno i nekoliko poznatih stranih hitova, koji su se tada pevušili uz radio Luksemburg, kao i onih starih, svima nama poznatih domaćih hitova, koji su se slušali sa singl i lp ploča, ali i popularnih klapskih dalmatinskih pesama. Publika će uživati i u nezaobilaznim evergin hitovima „Zagrljeni” i „Volim te budalo mala”, a sve to uz pratnju dalmatinske klape Smrika.
Program je deo tradicionalnog ciklusa „Božino-novogodišnji koncerti“ u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

Karte se prodaju u prostorijama Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i ON-Line: www.muzickaomladina.org
Cene ulaznica: 900,00 dinara parter sredina i galerija i 600,00 dinara parter sa strane.