Amira Medunjanin & Bojan Z. prvi koncert

Detalji događaja

  • среда | 13.12.2017.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/452 344

U organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, posle tačno dve godine, „bosanska Bili Holidej, kako ju je nazvao Gart Kartrajt – novinar londonskog lista Gardijan, AMIRA MEDUNJANIN ponovo nastupa u Novom Sadu.

Iako ju je naša publika čula u različitim formacijama, Novosađani će sada prvi put imati prilike da je čuju u fantastičnoj kombinaciji s džez pijanistom svetskog glasa – BOJANOM ZULFIKARPAŠIĆEM, s kojim ova umetnica uspešno sarađuje već dugi niz godina.

Spoj Amirinog u isto vreme nežnog, anđeoskog, ali i vrlo snažnog i ubedljivog glas i Bojanovih specifičnih, upečatljivih i neverovatno kreativnih improvizacija proisteklih iz spajanja modernog džez jezika s balkanskim muzičkim nasleđem, uz opijajuću harizmu oba umenika, obećava koncert koji će se dugo pamtiti i koji ne treba propustiti!!!

KONCERT JE RASPRODAT ! ! !

Karte u prodaji već od ponedeljka 20. novembra u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel.021/452-344) od 10 do 14h, a od utorka 21. novembra pa na dalje od 8 do 14h svakog radnog dana.

On-line rezervacije i kupovina ulaznica na www.muzickaomladina.org

Cene karata:

1.500,00 dinara parter sredina i centralna galerija

1.200,00 dinara parter sa strane

Ovo je inače prvi po redu, od dva koncerta koji će Amira i Bojan održati u Novom Sadu u razmaku od jednog dana, a sve to zbog činjenice da je njihov prvi najavljeni i ugovoreni nastup 15. decembra vrlo brzo rasprodat, a i dalje prisutnog velikog interesovanja za ovaj događaj!