ALEKSANDAR DUJIN ORCHESTRA & Novosadski kamerni hor

Detalji događaja

  • субота | 30.11.2019.
  • 20:00 - 21:30
  • Sinagoga, Jevrejska 9, Novi Sad
  • 021/ 452-344

„Put kroz san“
Gosti koncerta:
Nevena Reljin, vokal
Novosadski kamerni hor
Dirigent: Božidar Crnjanski

Nakon uspešnih projekata  pijaniste, kompozitora i aranžera Aleksandra Dujina, pod nazivima „Francuska šansona“, Italijanska kancona“, „40 godina autorskog rada“, „Veče kubansko – brazilske muzike“ i „Happy moments“, ciklus  koncerata u Sinagogi,  našeg istaknutog umetnika se nastavlja. Ovaj put reč je o programu „Put kroz san“, a  čine ga gospel numere, kompozicije filmske muzike, zatim nekoliko džez standarda i za kraj  premijera Dujinovih autorskih pesama u izvođenju njegovog džez orkestra i Novosadskog kamernog hora.

Prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedeljak 4. novembra u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i ON-line na: www.muzickaomladina.org. 
Cene karata: 800,00 dinara – parter sredina i galerija i 600,00 dinara – parter sa strane

„Ovo je prvi put da nastupam sa svojim orkestrom i kamernim horom, tako da je za mene ovo veliki izazov kojem se veoma radujem i s nestrpljenjem ga očekujem“, objašnjava Dujin, najavljujući svoj koncert i još dodaje: „Siguran sam da će i ove jeseni publika uživati u prelepom zvuku novih kompozicija koje ćemo prezentovati. Na kraju još da naglasim i to da je za mene klavir najdraži instrument, ali ne postoji savršeniji od vokala. A njih će biti mnogo…“